Lev dit liv ærligt og helt

TILBYDER KONSULTATIONER privat og online

Mit navn er Marcus Risgaard Myhr

ID-Terapeut, Sexolog, Astrolog og Healer

◊  Jeg er uddannet Cand. Mag i religion med bifag i psykologi og har videreuddannet mig som ID-Terapeut fra ID-Academy. Arbejder i Blå Kors Behandlingscenter med misbrug og afhængighed. Superviserer og underviser på Joan Ørtings Sexolog Skole.

Jeg har undervist i psykologi for Specialisterne Aps og har fra 2011 til 2016 været kognitiv miljøterapi og mindfulness facilitator i Socialpsykiatrien og hjulpet psykisk sårbare mennesker gennem terapi, coaching og mentor-forløb.

◊   NEFOS er en privat organisation og fungerer som et netværk for selvmordsramte, hvor der tilbydes rådgivning i grupper og individuelt. Her fungerer jeg som rådgiver og gruppeleder. Hvis du er efterladt efter en tæt relation har begået selvmord eller er pårørende til nogen der har selvmordstanker kan du gratis henvende dig til NEFOS.

◊   LMS. Jeg har i en lang årrække arbejdet for LMS, landsforeningen for spiseforstyrrelser og selvskade og tilbyder individuel terapi hvis du lider af en spiseforstyrrelse eller er selvskadende.

◊   Ingen fortjener at gå ned med stress eller lide af invaliderende angst. Alle fortjener at opleve et liv fyldt med tillid, samhørighed, anerkendelse og mod til at være sig selv.

◊   Et samfund hvor depression, selv-had, ensomhed og isolation er erstattet af mening, følelsen af tilhørsforhold og af glæde ved det liv man er blevet tildelt.

◊   At par med parforholdsproblemer får hjælp til at håndtere kriser og uoverensstemmelser med bevidsthed, forståelse, empati og omsorg for begge parter

◊   Et samfund hvor dem der har modet til at være sig selv og er stærke og robuste har modet til at hjælpe dem der er sårbare og har det svært i livet, og hvor de særligt sensitive og psykisk sårbare har modet til at stå ved deres følsomhed og sensitivitet.

ring nu

+45 26901758