Mindfulness

Mindfulness
Mindfulness

Hvad er Mindfulness ?

♦   Mindfulness er evnen til at være opmærksom fra øjeblik til øjeblik uden at dømme det der sker.

♦   Er evnen til at mærke dig selv og dine omgivelser mere fuldt og helt.

♦   Mindfulness er et terapeutisk redskab til at afhjælpe stress, angst og depression.

♦   Mindfulness forsøger i modsætning til mange andre terapiformer ikke at ændre dig, men lærer dig derimod at acceptere den du er, dine tanker og dine følelser med bevidsthed og opmærksomt nærvær.

♦   Jo dybere dit nærvær og din opmærksom bliver, jo oftere vil du opdage, at du bliver i stand til at reagere på det der sker fra et mere opmærksomt og frit sted. Du får med andre ord et valg til at handle mere hensigtsmæssigt i svære situationer, fordi du kommer i kontakt med et autentisk og bevidst selv.

Mindfulness-Terapi

♦   I Mindfulness Terapi bliver du guidet ind i en dybere og mere bevidst oplevelse af dig selv som menneske.

♦   Du lærer kropsscaning og åndedrætsmeditation til at håndtere stress og pressede situationer.

♦   Du får udleveret guidede meditations CD’er til hjemmebrug

♦   Du lærer at mærke dig selv, sætte dine naturlige grænser og finde ind til det der gør dig glad og energifyldt.

♦   Gennem praktiske øvelser, hjemmeopgaver og et professionelt Mindfulness trænings program lærer du gradvist at bliver mere bevidst, opmærksom og derigennem finde ro, balance, harmoni og glæde.

♦   Få en prøvetime til halv pris (250 kr) eller kom til Drop Inn Vipassana holdet hver tirsdag aften kl. 19-20:30 (40 kr pr. gang). Se kalender her.

Forhindringer for Mindfulness-Praksis

♦   Manglende tålmodighed med resultater.

♦   Vi prioriterer ikke 10-15 minutter om dagen til at øve i.

♦   Vi prioriterer ikke mindfulness fordi vi ikke tænker at det er vigtigt nok.

♦   Opøvelse af opmærksomhed og fokus er mentalt arbejde og kræver en vis grad af dedikation og disciplin for at give den ønskede effekt.

♦   Vi tror ikke at noget så simpelt som opøvelse af fokus og opmærksomhed kan gøre så kæmpe stor en forskel for vores velvære, lykke og glæde.

Gaverne i Mindfulness

♦   Mindfulness genetablerer kontakten til og venskabet med din krop og dine følelser. Du lære at blive uendeligt taknemmelig for alle dine følelser, også dem du før tænkte var ubehagelige. Pludselig forstår du at bevidstheden om dine følelser er din bedste ven til at navigere i dit liv.

♦   Mindfulness sænker dit stressniveau fordi du pludselig forstår, at du kun kan gøre andre glade, når du først lære at prioritere venligheden til HELE dig som det aller vigtigste.

♦   Mindfulness lærer dig at du selv er kilden til glæde, kærlighed og indre ro og at ingen kan tage den fra dig.

Hvis du vil vide om jeg kan hjælpe med netop din problematik er du velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale eller du kan booke en tid.