Kroppens Visdom

Kroppens Visdom
Kroppens Visdom

At udtrykke hele Dig

  • Nogen gange er det ikke nok bare at snakke, lytte og mærke. Nogen gange har vi brug for at udtrykke os. Få sat bevægelse og lyd på vores psykiske oplevelser, vores frustrationer, vores traumer, vores svigt, vores fortrængte skyggesider – at få udtrykt HELE DIG.
  • Nogen gange har vi brug for at udtrykke vrede, sorg, glæde, passion, frygt eller væmmelse i et trygt rum. Et rum hvor vi har lov til at give frit løb for alt hvad vi indeholder og nedbryde grænsen for alt hvad der normalt er acceptabelt i vores samfund.

Gør dig fri af selvbegrænsende tanker

  •  Vi lever til hverdag i et samfund hvor vi hele tiden må lægge bånd på os selv, begrænse os selv. Og måske har vi gennem vores opdragelse lært at det ikke er i orden at vise vrede eller svaghed. At vi skal være pæne piger og drenge. Samfundet lære os også at følelser skal holdes under kontrol. Dette kan skabe et indre psykisk pres der kan føre til angst, depression, sorg eller blot en følelse af at livet er uden farve, uden mening og kan medvirke til at vi mister kontakten til hvem vi egentligt er.
  • Krop, Dans og Lyd Terapi er skabt for at etablere et frirum for alle vores følelser, alle vores lyde, alle vores bevægelser, uden grænse, uden TABU, uden forbehold. Et frirum hvor vi kan udfolde os i trygge rammer og med respekt for hinandens forskelligheder.
  • Krop, Dans og Lyd Terapi er dybt transformerende, forløsende og giver energi, liv og glæde til dig selv, din hverdag og til dine omgivelser. Vi har brug for at føle os som hele og frie mennesker hvor ALT ER TILLADT.