Gruppe Terapi

Gruppe Terapi
Gruppe Terapi

For dig:

  • Der lider af en eller flere af følgende: præstationsangst, lavt selvværd, selvkritisk, selvfordømmende, svært ved sociale sammenhænge, andre ved bedre end mig, svært ved at sætte grænser og sige fra, sætter andre før mig selv, skal være perfekt for at være god nok, føler mig uden for, oplever perioder med tristhed eller depressive tanker, påvirkes af negativt syn på dig selv og livet.
  • Selvværdsgruppen mødes hver anden onsdag fra december til marts: 7. december, 21. december, 4. januar, 18 januar, 1. februar, 15 februar, 1. marts og 15 marts. Alle dage kl. 18-20.
  • Gruppen er for dig der gerne vil blive bedre til at stå ved dig selv, sige fra, mærke grænser, respektere dig selv og dine meninger, stå ved dine følelser, elske din krop og din seksualitet, føle mere glæde, mening og kærlighed til dig selv og dit liv.
  • Er du i tvivl om det er noget for dig så ring og få en uforpligtende samtale. Se kontakt neden for

Tilmelding og betaling

Pris: 2500 kr

Indbetales 500 kr inden den 1. december for tilmelding

Early Bird pris: Ved betaling inden den 1. november fås gruppeforløbet til 2300 kr.

Gruppeforløbet kan betales i rater af 650 kr over 4 måneder. (kontakt venligst undertegnede for at høre om betaling i rater)

Skriv selvværdsgruppe 7-12 ved betaling.

Beløb indsættes på:

Merkur Bank

Reg. nr: 8401

Konto nr: 1555012

I gruppeterapi bliver du mødt af 4-7 andre ligesindede der står i nogen af de samme problematikker som dig selv.

Deltagere der går igennem et gruppeforløb siger at det bedste er når de oplever, at du ikke er alene i verden med dine personlige udfordringer.

Terapeuten vil guide gruppeforløbet så alle bliver hørt og set.

I gruppeforløbet bliver der undervist/psykoedukeret i selværdsproblematikker såsom angst, tristhed, selvhad, selv-kritiske tanker, sensitivitet m.m. I vil blive parret med en ”body” fra gruppen som støtter jer under processen og samtidig vil I få løbende opgaver.

Selværdsgrupper
Selværdsgrupper er gruppe for dig som er særligt sensitiv – som har angst eller præstationsangst, svært ved at være i intime relationer, let bliver stresset, svært ved at sætte grænser og sige fra. Som oplever at det er svært at være i livet, som oplever at livet mere er overlevelse end glæde. Som har svært ved at mærke dyb indre glæde. For dig der gerne vil møde ligesindede og få støtte og guidning til at sige fra, komme i kontakt med dig selv, mærke din krop.
Hvis du vil vide om jeg kan hjælpe med netop din problematik er du velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale eller du kan booke en tid.